Friday, 23 January 2015

Keychain Totoro dari Malaysia

Hari ni nak citer pasal, Totoro binatang tak tahu spesies ape...hahaha. yang pasti comeellll sangat..hihi. Bahasa Jepun cakap kawaiiiii..=)

Ade sape2 layan tak citer Totoro ni, yang pasti citer ni mengisahkan dua orang adik beradik bertemu dengan sejenis binatang yang bernama Totoro. binatang ni tak bercakap, diam jew..macam tak ade perasaan..haha




 Inilah Totora yang comel tu..hihi. 

Daripada Animasi Sal buat keychain Totoro yang pasti 100% handmade by Saljiah Craft.

Ini bab menjahit tau..hihi. tak guna mesin jahit.


Adik beradik kembar Totoro.
Masih Available

Yang ni anak Sulung Totoro...haha

Yang jenis layan Anime Jepun, mungkin tahu citer ni. Cerita ini famous juga tau. Sal suka bab bagi payung kat Totoro, comel giler dah la besar, payung pulak kecik. mase ni diorang tengah tunggu bas, nak tahu bas ape?? kena layan citer ni..hihihi..


Kalau anda berminat untuk menempah keychain yang pelbagai rekaan. boleh pm terus di page Saljiah Craft =)

Sekian Terima Kasih.......

21 comments:

  1. omg comel gilaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..tq =)
      mcm nak penyet2 perut die...hahaha

      Delete
  2. tak pernah tengok kartun totora ni...tapi mmg cute la :)

    ReplyDelete
    Replies

    1. kartun jepun ni, kalau nk tgk boleh online kot..hihi
      btw, tq =)

      Delete
  3. Replies
    1. terime kasih, sis =)
      masih proses belajar lagi ni..

      Delete
  4. Comelnye... Cute... Btw, cikla singgah sini...

    ReplyDelete
  5. memang menarik. hampir sama dengan kartun tu

    ReplyDelete
  6. Tak pernah citer tue.
    Tapi comel sangat la.

    Kalau kaler lain ada?

    ReplyDelete
  7. Menariknya keychain nie, nak satu ^-^

    ReplyDelete
  8. comey nye...jahitan jns ape tu?mcm jhtn mesin... kagum nye :D

    ReplyDelete

Jom order

Name:
Email Address:
Handphone Number
Address
Item and Requests
Payment Options

Get your own free form like this one.