Monday, 26 January 2015

Mencari GA untuk sponsor hadiah

Salam blogger sekalian, hari ni Sal nak beritahu yang Sal nak sponsor barang kraf untuk apa-apa peraduan Giveaway, sesiapa yang ingin buat GA dan tengah cari sponsor boleh pm di page Saljiah Craft.

Hadiah yang sal ingin sponsor mestilah barangan kraf, tapi hadiah yang ini lain sedikit. Nak tahu apa hadiah apa, tunggu. Nanti sal uploadkan.

Nak belanja korang dengan lukisan ini kat bawah. Jangan lupa tinggalkan link anda untuk blogwalking.



Mystery of Rabbit

Hijab

Sekian Terima Kasih ..^_^

30 comments:

  1. Wah bagusnya, siap offer nak sponsor bagai :)
    Semoga awak dimurahkan rezeki. Amin.
    Jemput singgah : fatihahazanan.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..
      habis cuti sem ni, takut bersarang blog ni,..huhu
      sebab tu offer nak sponsor..hihi
      InsyaAllah nanti sy singgah =)

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih, awak..
      byk diperbetulkan lagi =)

      Delete
  3. Salute dengan lukisan awak.. saya dlu minat lukis sampai tiap hari rasa bosan pun melukis.. skg dh takde dh.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biase2 jew,awak..
      masih proses pembelajaran lagi ni..
      oh tape, lame2 dh rindu nk lukis,try la..hihi

      Delete
  4. Cantiknya Sal melukis...
    Siap nak sponsor lagi ye.. Semoga dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  5. hai..tangan seni rupanya..cantik lukisan2 tue..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye..
      Alhamdulillah, biase2 jew kak..=)

      Delete
  6. cantiknya lukisan sejuk mata tengok..mudah2an dipermudahkan niat sal dan dimudahkan rezeki ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih,kak..
      Amin, dipermudahkan utk akak jg =)

      Delete
  7. wah cantiknya lukisan awak...mmg berbakat ni

    ReplyDelete
  8. cantiknya dik...pinjam tangan,hihihi.Akk follow sini ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq,akak =)
      hahaha, jauhnye nk pnjam tgn.
      tq,follow =)

      Delete
  9. Cuba buka link ni, dia pun tgh cari sponsor.. http://wani-siulatbuku.blogspot.com.

    Just sharing..
    ezuddin.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq,awak dgn info diberi =)
      nanti sy pm tuan punya GA..hihi

      Delete
  10. Cantik! Singgah pagi kt sni .. Jmput singgah www.naniey.com

    ReplyDelete
  11. Ayu ingat nak wat GA hadiah dr crafter. Sbb sy pun crafter suam suam kuku. Nnt bole la sy contact awk.hihi

    ReplyDelete
  12. Ayu ingat nak wat GA hadiah dr crafter. Sbb sy pun crafter suam suam kuku. Nnt bole la sy contact awk.hihi

    ReplyDelete
  13. Assalam sis mcm mana procedure nk mtk spnsr dgn sis eh?

    ReplyDelete
  14. salam sis..kita pun tengah cari sponsor juga
    http://mawarberduri4147.blogspot.my/2015/09/pencarian-sponsor-giveaway.html

    ReplyDelete

Jom order

Name:
Email Address:
Handphone Number
Address
Item and Requests
Payment Options

Get your own free form like this one.