Thursday, 22 January 2015

Senarai Nama Burung Hantu Harry Potter

Sebelum nak start menjahit, nak update blog dulu..hihi. ok ari nak citer skit pasal nama- nama burung Hantu yang ada di dalam cerita Harry Potter.

Sambil-sambil siapkan burung hantu untuk keychain ni, duk fikir juga nak letak nama. Tiba-tiba, teringat Hedwig dalam Harry Potter tu..hahaha

Jom kita lihat, nama lain bagi burung hantu yang turut berlakon dalam citer Harry Potter.




100% handmade by Saljiah Craft
Hedwig( Harry Potter)
Available


100% handmade by Saljiah Craft
Hermes( Percy Weasley)
Available


100% handmade by Saljiah Craft
Errol (Keluarga Weasley)
Available


100% handmade by Saljiah Craft
Pigwidgeon (Ron Weasley)
Available


100% handmade by Saljiah Craft
Tak ade tuan...hihi
Masih Available

Kalau anda berminat dengan keychain burung hantu ini atau ingin buat tempahan. Jangan segan silu pm di ruang page Saljiah Craft.

Sekian Terima Kasih...=)

23 comments:

  1. hai.. singgah sini dan follow :))

    ReplyDelete
  2. Comel2nya keychain-keychain ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq, awak =)
      proses pembelajaran lagi ni..hihihi

      Delete
  3. Comell huhu..sy xpnah amik tau nama burung Hp hihi...ni bru tau hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh tape, dulu saya tahu nama hedwig jew..hihi
      btw, tq =)

      Delete
  4. cantiklah si burung hantu tue.. kreatif sangat..
    done follow awk.. #714
    jemput ke http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/01/berperang-pada-kenangan.html

    ReplyDelete
  5. kreatifnye, kagum!!

    http://danishdamiadaris.blogspot.com/2015/01/usah-pandang-ringan-bahaya-keputihan.html

    ReplyDelete
  6. Comelnya buřung antu...mesti awak ni kretif kan! Salam kenal dari blog http://nadiah245.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..=)
      sy biase2 jew..
      salam perkenalan =)

      Delete
  7. Replies
    1. terime kasih,awk =)
      harga utk keychain dari rm 5 sehingga rm 10.
      burung hantu ni rm 8 (1pcs)

      Delete
  8. Akak suka Hedwig & Pigwidgeon =)

    ReplyDelete

Jom order

Name:
Email Address:
Handphone Number
Address
Item and Requests
Payment Options

Get your own free form like this one.