Friday, 23 August 2013

Plain bag berbau durian? Nak skit durian..

Assalamualaikum.,..blogger2 sekalian. ok, ari nak citer pasal produk baru iaitu Plain bag felt....
Durian???ialah sekarang musim durian.durian pun makin laku sekarang ni same dengan plain bag ni...hihihi.
dah lame sal cari bag macam ni kat kedai, susah nak jupe. jadi tercetus idea untuk buat plain bag..

Design lebih ringkas dan tidak meriah sangat. jika berminat boleh pm sal di page( facebook) nak mudah, klik sahaja disebelah tepi..
 buat mase ni ade 4 design sahaja.Perah otak juga la, nak design macam mane. rujukan seperti biasa Mr.Google..hihihi. Banyak step juga nak buat, cari design sesuai lepas tu tanya pendapat orang. baru la start buat. Tadaaaa,.ni hasilnya.

Beg ni sangat terhad, 100% handmade by SaljiahCraft. kalau cari kat kedai memang tak ade punya. hanya di SaljiahCraft sahaja. 1pcs= RM20 shj.

Design lebih simple dan saya pun suka ringkas,sesuai untuk semua pakaian. plain bag felt ni tidak ade zip.
Ade 4 design, iaitu misai, tali leher, kasut tinggi n kamera. selain itu, sesuai untuk lelaki dan perempuan, lebih terbuka sikit, asyik perempuan je..hihi

Jika ade cadangan design yang lain,.Sila2 la komen kat bawah....=)







20 comments:

  1. nampak nice je design2 ni kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..terime kasih..=)
      suke simple2 je.

      Delete
  2. Replies
    1. terime kasih..masih proses belajar..=)

      Delete
  3. simple n comel2 design nie. sesuai bawa pg kuliah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep, sesuai sgt.
      sy pun nak gune utk pergi kuliah..nice =)

      Delete
  4. menarik =) suka pulak tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terime kasih..
      design sndiri je..
      kalau brminat boleh pm di page sy..
      xade paksaan, tq singgah blog sy..=)

      Delete
  5. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..
      done singgah n follow blok Tetamu Istimewa..=)

      Delete
  6. wow mustache tuh comel la! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terime kasih..=)
      kalau brminat, boleh pm terus ke page sy =)
      terime kasih komen kat sini.

      Delete
  7. yg tie tu sumpah comel giler... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...hehe.
      terime kasih..=)
      kalau berminat,terus pm ke page sy

      Delete
  8. cantiknyaaaaa , heeeee :D comel sangat . nak beli satu . boleh tak ikut design apa yang kita nak ? ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. terime kasih...
      boleh,..pm sy kat page sy..=)

      Delete

Jom order

Name:
Email Address:
Handphone Number
Address
Item and Requests
Payment Options

Get your own free form like this one.