Friday, 2 August 2013

Hadiah GA - Mesin Tebu bernilai RM225.90.

Salam,..hari bukan nak cerita pasal kraf, tapi hadiah GA yang gempak yang bernilai RM225.90 iaitu mesin tebu untuk kraf bukan tebu yang minim air tu...hehe. tapi macam bentuk mesin tebu kan..hehe.

Hadiah ni dah berpunya dah, nak tahu siapa pemenang bertuah tu,..jeng..jeng... SALJIAH CRAFT la..tak percaya?? ok, sal cerita skit macam mane sal dapat hadiah ni. pertama sal join GA di facebook, biasanya alat- alat kraf, biasanya geng-geng kraf je join hihi. Tapi hadiah ni memang Gempak la,1 hadiah je tau dan harga mahal juga la RM225.90.

Alhamdulillah,..rezeki bulan Ramadhan dapat mesin ni. Sal nak sangat sebab belum ada lagi mesin ni. belum mampu lagi nak beli, mahal kot. sekarang dapat FREE je...haha. Lepas ni, semakin teruja la nak buat kraf.
Alat ni mempercepatkan kerja tau, tak payah guna gunting dah. sekali gelek dapat bentuk yang kita nak. Kebanyakkan alat untuk membuat kain felt mahal la juga termasuk dies sekali..

Ni Mesin TEBU tu...hihihi.. tapi nama asalnya cantik tau, Kreaxions Creative- Shaper..


 siap ada bagi kad  Hari Raya tau..hehe.Tq sangat..^_^
 Jom, kita tengok ade ape kat dalam, TAHNIAH!!!..Penganjur GA ni dari SIS(Sisters Inspire Shoppe)
Tq, sis..hadiah ni...=)


10 comments:

  1. smart, tapi macam mana nak guna. tak dapat nk bygkan. hehe :) cantiknya number follower, 200 huhu smart :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah je nk gune ni..ade pelapik utk letak kain n kite gelek..tq..=)

      Delete
  2. waah...tahniah ^^.. mesin tebu bole guna buat kraf..serbaguna la ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terime kasih daun keladi...hihi
      xla, sy panggil ni mesin tebu je sebab bentuk lebih kurang...hihihi
      mesin ni utk buat kraf je..

      Delete
  3. Tahniah kak...datang melawat kawan2 blogger

    ReplyDelete
  4. tahniah! alhamdulillah rezeki, seronoknya mng hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terime kasih..
      Alhamdulillah rezeki..=)

      Delete
  5. Tahniah! Boleh mesin tebu. hehe. Done followed here. Mind follow back? =)

    http://hydrangeaslove.blogspot.com/

    ReplyDelete

Jom order

Name:
Email Address:
Handphone Number
Address
Item and Requests
Payment Options

Get your own free form like this one.