Friday, 30 August 2013

Para- para sakura di Malaysia..

Salam,..alang- alang tulis blog hari.sal nak mengucapkan Selamat Hari Kemerdekaan..hihihi. Berbalik cerita yang asal, yang bertajuk Para- para sakura..

Mesti korang semua pelik kan? Para- para Sakura.  Sal letak name brooch Sakura, sebab bentuk dan warna seakan- akan sama..hihi..Brooch ni adalah untuk program photoshoot kat salah satu butik dan nama program tu "THE QUEEN PROJEK:Vintage Photoshoot. so diorang nak cendarahati untuk diletakkan dalam goodies bag. sebanyak 50 pcs.

Masa pun suntuk,kene buat cepat-cepat. tinggal nak letak label sahaja.  

kalau anda BERMINAT brooch untuk apa-apa majlis.jangan segan silu pm saya di page saya =)

 kene potong-potong dulu,gune gunting je..huhu. Ade 5 warna n setiap warna ade 10 brooch
 selepas tu, tampalkan daun..supaya nampak berseri...hihi.macam orang kawin la pulak.

tadaa...dah siap...tinggal nk pasang label sahaja..

Operasi yang terakhir..bungkus....weee


12 comments:

  1. cutenya... nak satu boleh... hehehehe. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom tempah, free 1..hihihi~ gurau je =)

      Delete
  2. done follow sini no. 288
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow n singgah your blog.
      tq, follow my blog =) ~ salam perkenalan =)

      Delete

Jom order

Name:
Email Address:
Handphone Number
Address
Item and Requests
Payment Options

Get your own free form like this one.