Saturday, 18 January 2014

Ustazah ,mu tunggu aku datang. Nak bagi Something..

Salam,.dah lame xupdate blog.Hari nak citer pasal "Ustazah, mu tunggu aku datang, nak bagi something". sebenarnya nak bagi keychain name ni, sebagai hadiah. Keychain ni ditempah oleh seorang hamba Allah yang sayang sangat kat kawan2 die. sebagai tanda persahabatan keychain ini sebagai pengubat rindu dikala berada berjauhan.
Tempahan ni dah lame sebenarnya, Sal terlalu sibuk dengan study. So, tempahan ni tertangguh. Nasib baik hamba Allah ni bersabar...huhuhu. Semoga ikatan persahabatan ukhuwah sehingga ke akhir hayat..Amin.
Sebenarnya, semua nama2 ni dari junior Utmkl, walaupun sal dah study kat UTM JB, ade junior teruskan perjuangan di sana.. Akak rindu kamu...^_^..InsyaAllah korang semua akan akan jadi Ustazah..
#Persatuan Mahasiswa Islam#

Jika berminat, anda boleh tempah di page Saljiah Craft..TQ =)




8 comments:

  1. comel sgtttttttttt ! suke suke <3

    ReplyDelete
  2. cantik nyee. kalau nak tempah boleh?? hihi ke, ajar sikit camne nak buat..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat mase ni, xade kelas menjahit kraf felt lagi..
      jika berminat utk buat tempahan, boleh pm di page SaljiahCraft..Terime kasih =)

      Delete
  3. cantik and kemas.. cute sangat! like.. (Y)

    ReplyDelete

Jom order

Name:
Email Address:
Handphone Number
Address
Item and Requests
Payment Options

Get your own free form like this one.